Get Adobe Flash player

Recomandati-ne

Căutare in site

Certificările noastre

Dealer

 

Plan Urbanistic Zonal –P.U.Z.

Planul Urbanistic Zonal  reprezinta un proiect in cadrul urbanismului si amenajarii teritoriului ce are la baza regulamentul local de urbanism al P.U.G.-ului(Proiect Urbanistic General) si reglementeaza zonele acestuia.

Planul de Urbanism Local se finalizeaza cu un Regulament de Urbanism.

-Cand aveti nevoie de P.U.Z.?  -Cand se doreste construirea unei cladiri ce depaseste suprafata,inaltimea sau se schimba regimul de proprietate sau functiunea zonei.

Planul Urbanistic Zonal tine loc de regulament local de urbanism  in zonele in care nu exista P.U.G. aprobat, autorizatiile de construire se elibereaza in baza acestui Plan de Urbanism Zonal.

Proiectul Urbanistic Zonal detaliaza prevederile Proiectului Urbanistic General.Regulamentul Local de Urbanism imparte zonele orasului in UTR-uri (unitati teritoriale de referinta ) pe care Planul de Urbanism Zonal le detaliaza, aratand astfel functiunile,lotizarile sau prezinta rezolvarea problemelor in detaliu.

 

Pentru a cunoaste oferta noastra financiara personalizata si a demara aceste servicii va asteptam in Ploiesti,Decebal 47,Prahova ,Romania sau contacteti-ne la 0731319281;0745066547;

 

Coş de cumpărături

TOPing Company
Cosul dvs. este gol

Newsletter

Abonaţi-vă la newsletter-ul nostru şi veţi primi gratuit pe e-mail promotiile noastre


Nume:

E-mail: