Get Adobe Flash player

Recomandati-ne

Căutare in site

Certificările noastre

Dealer

 

Amenajari Peisagistice

Peisagistica este meseria ce practica arta aranjarii sau modelarii elementelor peisajului, a unui spatiu urban, public si privat in scopuri estetice si functionale.  Suntem gata sa realizam proiectarea in vederea amenajarii spatiilor verzi, a iazurilor si cascadelor, terenurilor de minisport sau parcurilor.

Preocuparea noastra este proiectarea atat a spatiilor urbane publice cat si private .

Misiunea noastra nu este numai de a desena pur si simplu ci de a incerca sa redam o atmosfera potrivita fiecarui tip de beneficiar.

Din lumea noastra a ideilor si a inspiratiei realizam arhitectura peisajera astfel incat va putem proiecta  o gradina  care sa devina in scurt timp un loc de relaxare, un loc pentru petrecerea timpului liber!

Firma noastra va ofera o gama variata de servicii proiectare pentru amenajari si intretinere gradini si spatii verzi, ce includ : infiintare si intretinere gazon, plantare arbori si arbusti ornamentali, amenajare gradini de piatra si ronduri de flori, realizare pavaje si alei, amenajare lacuri, iazuri ,cascade ornamentale sau parcuri pentru institutii publice ori persoane juridice.  Noi facem ca spatiul respectiv sa fie cat mai estetic astfel incat sa deserveasca scopul sau.

Gradina ,spatial verde sau parcul va arata bine un timp indelungat folosind plantele perene adaptate conditiilor climatice ale tarii noastre, recomandate de noi si va avea un plus de frumusete datorat florilor anuale muticolore .

In cadrul Urbanismului, cat si pentru amenajarea peisagistica se poate crea o imagine 3D virtuala a ansamblului rezidential, al amenajarii urbanistice, al gradinii, al parcului sau pentru orice alta amenajare peisagistica pe care doriti sa o realizati.

Proiectarea spatiilor verzi se face cu tot ceea ce inseamna modelarea terenului, trasarea aleilor, realizarea pieselor de apa, a rocariilor, plantari, propunerea in vederea decorarii cu obiecte decorative si a gazonarii.

Compania noastra va face masuratori la fata locului si se vor intocmii cateva relevee cu datele de pe spatiul respectiv: suprafete, amplasarea , cladirilor, vegetatie, vecini, masuratori topografice, studii pedologice, studii climatice.

Proiectul se realizeaza in format 2D si 3D pentru a vedea de la inceput cum va arata spatial dumneavoastra in momentul finalizarii lucrarilor. La realizarea proiectului se va tine cont de cerintele beneficiarului, factorii de mediu, dezvoltarea plantelor, coloritul acestora, precum si alti factori restrictivi. Odata cu proiectul se va prezenta si devizul estimativ.

In a doua etapa, in urma discutiilor cu beneficiarul se intocmesc proiectele executate pe calculator ce vor sta la baza proiectului propriu-zis.

Proiectul va fi prezentat beneficiarului si, va contine informatii tehnice cu cantitati de lucrari, deviz, etc. Totodata propunem si prezentam simulari 3D - imagini perspective si filme. Pe langa cele patru fatade proiectul va evidentia, dupa caz, planul acoperisului si planul tuturor nivelurilor cladirilor.

De aici se poate porni spre realizarea documentatiei tehnice de autorizatie a constructiei. In acest fel timpul de elaborare al proiectului este scurtat foarte mult.

Am fi onorati daca ne-ati contacta pentru A DA VIATA PLANURILOR VOASTRE!

Pentru a cunoaste oferta noastra financiara personalizata si a demara aceste servicii va asteptam in Ploiesti,Decebal 47,Prahova ,Romania sau contacteaza la 0731319281;0745066547;

 

Coş de cumpărături

TOPing Company
Cosul dvs. este gol

Newsletter

Abonaţi-vă la newsletter-ul nostru şi veţi primi gratuit pe e-mail promotiile noastre


Nume:

E-mail: