Get Adobe Flash player

Recomandati-ne

Căutare in site

Certificările noastre

Dealer

 

1.Sisteme Informatice Geografice

-realizare la cerere a hartilor tematice (link-uri intre partea grafica si baze de date textuale  de specialitate)care duc la interogarea rapida si facila a informatiilor (si astazi,mai mult ca oricand informatia inseamna valoare si oportunitate)

Avantajele incontestabie ale GIS au impus utilizarea tehnicilor respective în domenii diverse :informatiile dintr-o institutie publica sau particulara, inclusiv în studiul dezastrelor naturale ,Avand ca punct de plecare harta.

Pe plan international, se prevede o implicare tot mai mare a tehnicilor GIS în managementul informatiei. Domenii aplicabile: agricultura, marketing, analiza investitiilor, cartografie, conservarea si protectia mediului, activitatea politiei, a serviciilor de securitate si armatei, managementul dezastrelor naturale si tehnologice, aprovizionarea populatiei cu bunuri de consum si materii prime (gaz, petrol etc.), geologie, administratie locala, sociologie, sanatate, resurse naturale, oceanografie, planificare teritoriala, turism, managementul deseurilor, telefonie digitala etc. Simpla enumerare a acestor domenii este sugestiva privind nivelul la care s-a ajuns în aplicarea tehnicilor GIS.

Neaplicarea sau întarzierea realizarii unui GIS destinat studiului dezastrelor naturale are consecinte realmente incalculabile pentru societatea romaneasca din toate punctele de vedere, pe termen scurt, mediu si lung, pe plan individual, local, regional si national.In planul dezvoltarii societatilor bugetare sau particulare GIS poate fi la fel de important ca un program de planificarea sarcinilor sau un plan de afaceri.

Rezultatele obtinute dintr-un GIS nu se limiteaza doar la harti, prin utilizarea unui astfel de sistem sunt obtinute baze de date GIS dedicate tematic, produse derivate din info-plane GIS si cel mai important, poate, estimari ale rezervelor de apa din stratul de zapada. În acelasi timp, produsele cartografice digitale rezultate din imaginile satelitare reprezinta un suport real pentru studii ale spatiului urban.Datele sunt mult mai eficient organizate, redundantele înstocarea datelor sunt eliminate, utilizatorii au o productivitate marita si pana la urma, analizele, statisticile  si  cautarile  sunt realizate  mult  mai  usor.

Pentru a cunoaste oferta noastra financiara personalizata si a demara aceste servicii va asteptam in Ploiesti,Decebal 47,Prahova ,Romania sau contacteaza la 0731319281;0745066547;

 

Coş de cumpărături

TOPing Company
Cosul dvs. este gol

Newsletter

Abonaţi-vă la newsletter-ul nostru şi veţi primi gratuit pe e-mail promotiile noastre


Nume:

E-mail: