Get Adobe Flash player

Recomandati-ne

Căutare in site

Certificările noastre

Dealer

 

1.Expertize Judiciare

Expertiza tehnica efectuata de experti sau de specialisti din dispozitia organelor de urmarire penala, a instantelor judecatoresti sau a altor organe cu atributii jurisdictionale, in vederea lamuririi unor fapte sau imprejurari ale cauzei, constitue EXPERTIZA TEHNICA JUDICIARA.
Expertiza tehnica efectuata la cererea persoanelor fizice sau juridice cu privire la situatii care nu au legatura nemijlocita cu activitatea judiciara constitue EXPERTIZA TEHNICA EXTRAJUDICIARA.

  • EXPERTIZA = Cercetare cu caracter tehnic facuta de un expert, la cererea unui organ de jurisdictie sau urmarire penala, ori a partilor, asupra unei situatii, probleme, etc., a carei lamurire intereseaza solutionarea cauzei. Raport intocmit de un expert asupra cercetarii facute.
  • EXPERT = Persoana care poseda cunostinte temeinice intr-un anumit domeniu; specialist de mare clasa. Persoana competenta intr-un anumit domeniu, numita de un organ de stat

 

Pentru a cunoaste oferta noastra financiara personalizata si a demara aceste servicii va asteptam in Ploiesti,Decebal 47,Prahova ,Romania sau contacteaza la 0731319281;0745066547;

 

Coş de cumpărături

TOPing Company
Cosul dvs. este gol

Newsletter

Abonaţi-vă la newsletter-ul nostru şi veţi primi gratuit pe e-mail promotiile noastre


Nume:

E-mail: