Get Adobe Flash player

Recomandati-ne

Căutare in site

Certificările noastre

Dealer

 

Firma "TOPing Company" a progresat cu ajutorul oamenilor si a calitatilor profesionale ale acestora,de o valoare de specialitate si morala recunoscuta.

In aceasta ordine de idei A.N.C.P.I. i-a oferit clasa maxima (I) de autorizare.Compania poate lucra pe intreg spatiul Uniunii Europene.

Profilul celui care lucreaza pentru "TOPing Company" se bazeaza pe profesionalism, perseverenta, dorinta de a lucra intr-o echipa, puterea de a invata si de a se autoperfectiona, in vederea obtinerii unor rezultate din ce in ce mai bune.

Noi va propunem lucrul in echipa, daca sunteti o persoana dornica de a invata, de a lucra in acest domeniu si credeti ca puteti face fata unui astfel de colectiv nu ezitati a ne contacta.

Suntem onorati sa va invitam alaturi de noi, sa marim aceasta echipa si sa adaugam priceperea, devotamentul si cunostintele dumneavoastra alaturi de ale noastre.

Da! avem nevoie de noi colaboratori, avem nevoie de oameni integri, avem nevoie de oameni cu simtul raspunderii.

Da! avem nevoie de oameni care sa se poata integra in acest concept "TOPing Company" cu urmatoarele idei de baza:

  • ingineri de TOP si profesionalisti cu eficienta constanta in timp si dornici de a asimila noi cunostinte;

 

  • oameni integri si amabili;


Astfel numele nostru spune intr-adevar "CINE SUNTEM" si "CE NE PROPUNEM".


Noi suntem ceea ce facem, dar nu putem face nimic fara oameni, fara aparatura sau softuri performante. Partea logistica, echipamentele si programele necesare le avem si le innoim permanent. Mai ramane factorul uman, posibil dumnevoastra, care sa puna un gram de suflet, cateva picaturi de perseverenta, sa se framante suficient cu munca, iar apoi se lasa la dospit cu verificari si eventuale corecturi pentru ca totul sa fie "aproape perfect".

Noi am adus in fata dumneavoastra imaginea pe care "TOPing Company" o doreste, acum ramane la latitudinea dumneavoastra sa ne contactati pentru a va cunoaste.

Pe termen scurt, ne propunem mentinerea standardelor deja impuse, marirea ariei de acoperire a serviciilor noastre. Pentru a realiza aceste obiective suntem interesati de persoane, firme, de buna credinta, cu care sa putem colabora la diferite proiecte daca aceasta se impune. Suntem interesati de promovarea imaginii firmei, atat prin prisma rezultatelor obtinute cat si prin media.

Pe termen mediu, ca obiectiv principal este tehnologizarea firmei cu echipamente si softuri de ultima ora. Acest lucru obliga la specializari permanente ale personalului sau noi contacte in aceasta privinta. Daca aveti propuneri de aceasta natura nu ezitati sa ne Contactati.

Pe termen lung dorim ca treptat sa putem executa lucrari pe intreaga suprafata a Romaniei. Legat de acest obiectiv suntem interesati de a cunoaste necesarul si necesitatile fiecarei zone pentru a putea face un plan mai amanuntit in vederea extinderii. Un alt obiectiv foarte important, este acela de a continua colaborarile deja existente in tara si in strainatate.

Avand in vedere tendintele de  integrare europeana, fapt ce ne introduce pe piata libera a Europei, ne preocupa in mod deosebit consolidarea imaginii si a felului cum este vazuta firma "TOPing Company" in tarile vecine.

Suntem deschisi oricarui tip de colaborare, daca acesta se dovedeste a fi benefic si productiv pentru partile implicate.

 

Coş de cumpărături

TOPing Company
Cosul dvs. este gol

Newsletter

Abonaţi-vă la newsletter-ul nostru şi veţi primi gratuit pe e-mail promotiile noastre


Nume:

E-mail: