Get Adobe Flash player

Recomandati-ne

Căutare in site

Certificările noastre

Dealer

 

Specializarile ARHITECTURA, URBANISM:
- Plan Urbanistic General  si Regulamant Local de Urbanism
(Municipiul Ploiesti, Municipiul Curtea de Arges, Oras Fieni, Comuna Tomsani judetul Prahova, Comuna Filipestii de Tirg judetul Prahova, Comuna Corbi judetul Arges)
·    Explicitrare servicii: Transpunerea tuturor informatiilor din format analogic intr-un  format digital (scanare,georefentiere,interpretare,digitizare si vectorizare).
-Plan Urbanistic Zonal / Construire Locuinte si functiuni complementare str. Agricultorilor, nr.2,Municipiul Brasov,

-Plan Urbanistic Zonal / Ridicarea interdictiei de construire   Oras Plopeni, judetul Prahova
·    Explicitrare servicii: Stabilirea disfunctionalitatilor,functionalitatea, amplasarea si conformarea constructiilor,  propuneri de dezvoltare urbanistica, dezvoltarea echiparii edilitare pentru zona de studiu.

Specializarile Sisteme Informatice Geografice (G.I.S.):
- Proiectare si Asistenta tehnica pentru managementul  proiectului "Sistem Informatic Geografic (G.I.S.)-Extinderea si reabilitarea  sistemelor de apa si apa uzata in judetele Cluj/Salaj-imbunatatirea sistemelor de alimentare cu apa ,canalizare si epurare in zona Cluj-Salaj"
·    Explicitrare servicii: G.I.S. in Intergraph /Geomedia , Bentley Microstation si Autodesk Topobase/Map 3D; Integrarea tuturor informatiilor  intr-o baza de date strucurata, pe clase de elemente distincte, usor de gestionat ,intretinut si utlizat.

Specializarile PROIECTARE INFRASTRUCTURA (SF+PT+DE+CS):
Studiu de fezabilitate ,Proiect Tehnic Detalii de Executie si Caiet de Sarcini pentru:
-"Modernizare drumuri locale si strazi in Orasul Fieni",
-"Reabilitare trotuare Municipiul Ploiesti",
-"Retea distributie gaze naturale sat Stejarul, Comuna Brazi, Judetul Prahova",
-"Retea de canalizare Comuna Filipestii  de Padure  judetul Prahova".
·    Explicitrare servicii: Efectuarea unei analize complexe de marketing, comerciale, tehnice, de management si financiare a obiectivului de investitii, precum si stabilirea modalitatiilor tehnice de executie ale acestuia.

Specializarile CADASTRU ,TOPOGRAFIE, GEODEZIE:

COMPANIE AUTORIZATA A.N.C.P.I. CLASA I - autorizata sa execute lucrari de specialitate pe întreg spatiul Uniunii Europene

Servicii Cadastrale(Intabulari,Dezmembrari,Comasari,Scoateri din circuitul Agricol), Topografice (Certificate de Urbanism si Autorizatii de Construire) si Studii Geodezice pentru:
- EON Moldova Distributie S.A. ,
- Agenția de Furnizare a Energiei Electrice Electrica Muntenia Nord (Braila,Buzau,Focsani,Galati, Ploiesti,Targoviste),
-S.C. Romtelecom S.A.,
-OMV Petrom
-Majestatea sa Regele Mihai I (Cadastru si materializare limite a peste 2000 ha)
-Peste 8600 documentatii de intabulare conform Legii 7/1996 si Suporturi Topografice pentru Autorizatii de Construire conform Legii 453/2001(Legii50/2000)

·    Explicitrare servicii: Efectuarea masurator  topografice si intocmirea Suporturilor Topografice pentru Autorizatii de Construire si Certificare de Urbanism, Scoateri din Circuitul Agricol , Trasari Topografice cu materializarea in teren prin bornare limite proprietate sau tarusari constructii proiectate, precum si intabulari cu Eliberarea Incheierii si Extrasului de Carte Funciara- in sistem de proiectie Stereografic 1970 respectiv plan de referinta  Marea Neagra 1975; Documentatii pentru reconstituirea dreptului de proprietate :PARCELARI,REPARCELARI(Urlati,Gorgota,Tataru,Gornet Cricov,Barcanesti);-  Realizarea Planului Urbanistic General (P.U.G.) Trasari si studii de deformatii în timp a constructiilor .

Specializarile Cartografie digitala, Fotogrammetrie,Determinari G.P.S., Harti tematice la cerere:

  • Determinari de coordonate în sistem WGS'84 si Stereografic 1970 folosind tehnologia de Pozitionare Spatiala (G.P.S.);
  • Harti Tematice Unitati Administrativ Teritoriale

Consideram ca sunt un esantion reprezentativ, dar si suficient pentru a putea avea o idee cat mai reala asupra profesionalismului si priceperii noastre si de aceea va asteptam la sediul nostru di Mun. Ploiesti, Decebal 47, Prahova pentru a deveni atat colaboratori de lunga urata cat si parteneri pe care va puteti baza in viitor

Ultima actualizare (Marţi, 14 Februarie 2012 11:55)

 

Coş de cumpărături

TOPing Company
Cosul dvs. este gol

Newsletter

Abonaţi-vă la newsletter-ul nostru şi veţi primi gratuit pe e-mail promotiile noastre


Nume:

E-mail: